Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Kika på bowling.

20121114-191516.jpg

Björn var med sitt jobb och bowlade nyss. Så jag och William gick dit och kikade lite, William fick testa att bowla lite när de spelat klart.
Nu är vi hemma och William är nattad hemma. Jag har kikat på ett avsnitt av gossip girl, städat och fixat med tvätten sedan jag kom hem och lagat mat så klart!
Ska snart se de nyaste avsnittet av gossip girl och sedan försöka hinna med att se once upon i time. Känns som att jag ligger efter ganska rejält med många serier nu. Men hela förra veckan orkade jag inte se något, så såg bara de viktigaste. The walking dead, The vampire diaries, Revolution och once upon a time samt Revenge. Dom är just nu de serier jag riktigt längtar efter att se så klart att de då prioriteras högre. Men nu ska jag sa gossip girl och once upon a time i alla fall. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d