En godmorgon på väg mot jobb.

Sitter på bussen och ska strax jobba. Är skönt att få jobba lite, snart är det jul så dessa pengar lär ju gå till bland annat julklappar, jag har ett ungefärligt hum om vad jag ska köpa till brorsan och Björn, Melissa (yngsta syrran) har jag också en tanke om samt mormor. Jag kikar ju runt tills man hittar “det” sakerna. Sen blir det ju julklappar för William då. Hans önskelista är ju intressant; en egen iPad (kommer han inte få. Vi har en i hemmet och den får han ha ganska ofta.)
En ny mobiltelefon typ iPhone eller liknade.
Lego
Little petshop
Yoho
Dataspel/tvspel

Är väl mycket sånt som han verkligen vill ha.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “En godmorgon på väg mot jobb.

 • 15 november, 2012 at 10:06
  Permalink

  Jag får nog vara glad i ngt år till iaf innan det blir så dyra klappar på listan.

  Reply
  • 16 november, 2012 at 11:59
   Permalink

   Angelica – Ja fast jag jobbar på tjänst så jag kan inte jobba extra :-p

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: