Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En lördag.

Bristen på rubriker är alltid lika intressant. Har kollat på Glee, städat och nyss drog William med Björn för att följa med ut och äta. Björns mamma fyller år i veckan. Själv sitter jag då här och funderar, tänkte se de nya avsnittet av Nashville när jag ändå inte har något speciellt för mig. Pratade en stund med mamma och de är väl ungefär vad som hänt mig. Det är väl inga större nyheter som sker här hemma. Lördag och innan man vet ordet av är det måndag och dags för jobb igen. Insåg till min stora förskräckelse att det är den 11e idag och jag tycker Januari har gått väldigt fort! Fast de kanske är en fördel, för när man minst anar det är det juni och de ser jag mycket fram emot.

Vad har ni gjort denna lördag?

Madde, Cilla o pappa (2)Det som är spännande med fotografier är att man kan minnas när de togs. Som detta, pappa läste Dumbo Kul för mig och syrran.
Bara några minuter innan hade jag bett honom sjunga något varpå han svarade: Jag kan inte sjunga.
Det där var något jag förundrades över, hur han som var vuxen inte lärt sig en endaste sång?!
Som vuxen förstår jag vad han menade, han hade ingen sångröst.
Men i mitt barnhuvud trodde jag att han inte kunde sjunga på grund av att han inte kunde någon sångtext.

 

8 Comments

  1. Den 12:e till&med. 😉
    Jag ska snart bädda ned mig, börjat må så konstigt, yr och vinglig och frossa. 🙁 Blir sagan om ringen och Kinder..
    Kram

    1. Sophie – Visst är det 🙂 . Är så glad att mamma skaffade en negativläsare för kort så man kunde få in allt sånt i datorn. Är så roligt att se foton från när man var barn :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.