Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Jag märker på mig själv.

Jag märker väldigt väl hur bloggen gärna står stilla på vardagarna, inte så konstigt egentligen kanske. På vardagarna är jag ofta trött och har dåligt med inspiration på något i det mesta.
Hade världens huvudvärk sista timmen på jobbet idag, sån där riktigt spränger så man bara vill kräkas, stod ut åkte hem och sov. Så blev inget sportys men lovade William att vi ska dit imorgon för jag hoppas verkligen jag inte får någon retur av skiten imorgon igen.

William åkte till Björn idag och Lisa och jag träffades en stund, det var så kul att bara umgås, skratt och göra sånt man gjorde när man hade tid att umgås som studenter. Numera hinner man ingenting, veckorna går liksom i ett. Är väl bara så antar jag.

Sista arbetsdagen imorgon då, sportys som sagt efteråt och sen ska jag gå till Maxi och leta upp någon lämplig present då William ska på filmkalas hos en kompis imorgon. Tänkt även köpa lite fler snittblommor på Plantagen när jag ändå är i de regionerna.

Nu blir det sängen, fan hur sjukt fort dagarna går! Tycker ni inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.