Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Sportys Lekland

20130118-144008.jpg

Befinner mig på sportys lekland med William. Han leker och jag lyssnar på vad jag gillar mest barnskrik. Seriöst finns det något bättre efter en arbetsvecka? Höga ljud och skrikiga barn och gråt. Jag måste vara en underbar mamma som älskar sånt eller hur?!

2 Comments

  1. Ja gu va kul! 😀 Jag minns när vi skulle leka med barnen på 4H daglägret i sommar och jag upptäckte att jag tyckte det va jättekul vilket jag ser som en bra sida -att man har barnasinnet kvar och så kul det måste vara för William också 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: