Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Like a prayer.

Sitter på bussen en underbar freedag! Snart ledighet då! Bara några timmars jobb och vips befinner man sig på vägen hem och helg. Underbart! Bara grejen att få sova, hehe.
I natt har jag drömt om folk som velat mörda mig och en grupp med karlar som försökte våldta mig mig… Mycket våldtäkter i huvudet just nu. I alla fall hamnade jag i något läge mellan död och verklighet i drömmen. Pratade med en tjej som sa sig blivit våldtagen och mördad… Helt sjukt vad som kan röra sig i huvudet på en! Jag som undviker till exempel efterlyst för såna här saker, jag tycker de är så obehagligt! Så drömmer man om saken istället tack hjärna för de!

Nä nu är det fredag och allt vad det innebär!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: