Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

En lång dag.

Är bokstavligt talat trött, så ska bege mig mot sängen så fort jag sett någon serie men sen blir det att sova och vakna utvilad imorgon bitti.
Dagen på jobbet var bra och gick fort.

Hämtade William och gick till Norslundskyrkogård typ där Björn hämtade upp oss, vi åkte hem till honom och han bjöd på middag. Vi åkte hem och här är jag nu, väldigt snabb dag måste jag säga. Var typ som man gick upp och så var dagen över. Skriver något mer av intresse imorgon, för det händer verkligen inget speciellt idag. Eller jo det är säsongs premiär av Dallas!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.