Dark Mode Off / On
Läraryrket

God morgon fröken tö!

20130129-071129.jpg

Befinner mig utomhus i plusgrader och tö vilket gillas! Nyss lämnat William i skolan, fick en kopp kaffe av hans lärare. Perfekt för att vakna upp, drack smoothie som jag gjorde klart igår kväll, kändes som man blev mätt i alla fall perfekt frukost tycker jag. Slippa tugga och bara dricka så får man dessutom i sig vitaminer och mineraler och annat som är bra för kroppen. Som sagt, perfekt frukost!

Jobb idag då, och sedan promenad!

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: