Varit på föreläsning i Leksand idag om Ipad vilket var mycket intressant, fick många infallsvinklar att fundera kring. Föreläsningar är bra för att friska upp huvudet ibland tycker jag, att få tänka och hinna med att fundera ut saker.
Kom hem strax efter åtta och sedan dess har jag hunnit med att ta bort sminket bland annat. Är trött som bara den och längtar till sängen. Imorgon är det kort dag på alla fall, eller kort?! Jobbar vanlig tid för att på torsdag åka tillbaka för att jobba på öppet hus, men sen på fredag är det vanlig dag igen och House of lola. Jag älskar House of lola så det ska bli kul.

Nä nu ska jag se switched at birth och sedan sova.

God natt!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: