Bussresor och trötthet.

Har inte sovit så bra i natt heller, vet inte riktigt varför. Är skittrött när jag lägger mig, somnar och vaknar mitt i natten och känner mig helt utslagen. Alltid lika roligt, hatar störd nattsömn!
Jobb idag i alla fall, till 18:00 så man kommer vara något trött ikväll när man kommer hem. Men börjar bli lite av en rutin nu. Nästa vecka är värre eftersom jag då kommer jobba 8:00-20:00 då kommer man vara JÄVLIGT trött vill jag lova. Men vad ska man göra?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Bussresor och trötthet.

  • 6 mars, 2013 at 20:45
   Permalink

   Fru Enroth – Sjuk trebarnsmamma – Nä de är mindre kul :/ . Sömn är ändå ganska viktigt.

   Reply
 • 5 mars, 2013 at 13:52
  Permalink

  Sköna pengar iaf 🙂 men hoppas du får sova snart, annars kan jag tipsa om att ta en tjugominuters springtur precis innan du ska sova, eller hoppa in i en bastu, det blir man trött av 🙂

  Reply
  • 6 mars, 2013 at 20:44
   Permalink

   jennifer – Verkligen. Ja de är säkert kl men det är inte så lätt eftersom jag är ensamstående är inte bara att springa ut när man har en sovandes son ensam hemma. :/

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: