På väg mot jobb och planering, onsdagar går väldigt fort. Jag gillar onsdagar två arbetsdagar avklarade och två kvar på veckan. På fredag ska jag på after work så de blir nog jättetrevligt.
William vaknade samtidigt som mig i morse och la sig på soffan och kikade på tv medan jag sminkade mig och gjorde mig “snygg” eller åtminstone levande.
Har allergi och känner av astman så ska höra med vct om jag fick byta medicin eller inte. Jag skulle nämligen hellre vilja ha en hon föreslog med både luftrörsvidgande och komplement till bricanyl.

Fått lite frågor på sista tiden om läraryrket då jag är rätt färsk. Tänkte om jag skulle ta ett helt inlägg om de senare idag, men tänkte om någon har några fler frågor till mig (behöver inte handla om läraryrket) kan vara något annat med.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: