Jag har inte skrivit något idag, har helt enkelt inte orkat. Man skulle kunna skyllt på vädret men de kan jag inte göra för det har blåst stormiga vindar idag. Istället så får jag väl bittert erkänna för er alla att anledningen till att jag inte sett åt bloggen idag är att jag kom hem, fixade med disken och sedan tvättade kläderna och la mig på soffan under min värmefilt och sov i en och en halv timme. HELT slut var jag… Alltid lika spännande med onsdagar, det slår aldrig fel för jag är alltid dötrött på onsdagar. Det är tredje dagen man gjort på jobbet och två dagar kvar tills helgen. Jag gillar onsdagar trots att min hjärna är seg som en zombies.

Annars är det lugnt här, försökt mig på PIM 4 och gjorde en undersökning med eleverna idag, men blev osäker sen. Kanske borde göra på något annats vis? Får prova mig fram, tänkte försöka bli klar med PIM 4 då jag känner en viss stress och press över den, jag gillar inte att ha saker liggandes över mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: