Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Burr jag fryser.

Är fantastiskt trött och frusen riktigt huttrar. Är nog för att det inte är någon vidare värme. Varit ute i pulkabacken som sagt med skratt och lek. Kom hem och vabbar nu William nu. Men han är bättre idag så det blir skola för honom imorgon.

Annars är det lugnt här tänkte steka pannkakor till William till middag och själv funderar jag på att äta gröt till middag. Är verkligen sugen på gröt så jag tror det får bli det. Skriver något mer av värde senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.