20130315-064702.jpg

Idag är det studiedag på jobbet. Så dit är jag på väg nu, svinkallt ute -18 tror fan jag dör eller immigrerar tills varmare breddgrader! Detta så sjukt. Faluån har frusit ser jag just när jag tittar ut genom fönstret. Blä! Vår kom och värm oss kalla!

William är tillbaka i skolan idag, jag slutar 16:00 idag. Lång fredag men ändock fredag.

Bilden ovanför föreställer min frukost.

En tallrik med:
Turkisk yoghurt
Linfrön
Pumpakärnor
Solrosfrön
Havregryn

En skål med:
Blåbär
Jordgubbar
Vispad grädde

Ett fat med:
Keso

16 kommentarer

  1. Håller helt med. Fy vad kallt, hoppas på lite mer värme innan valparna kommer. Har ni studiedag idag? Falun hade igår. Själv är jag sjuk, huvudvärk, och hemma från jobbet. Tänker att jag ska hinna fixa lite när jag ändå är hemma men orkar bara plocka eller torka i fem minuter i taget för att sedan ligga i soffan igen… Har inte tid att vara sjuk, har mycket att hinna med innan valpningen. Vill ju inte röja när valparna kommit för det kan ju störa… Jaja, hoppas du har en bra studiedag idag iaf. 😉

  2. Tack va snäll du är 😀

    om ja kunde äta det där till frukost så hade jag varit nöjd. hur jag än försöker så har jag så svårt för just den måltiden. småklurigt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: