Frukost och studiedag.

20130315-064702.jpg

Idag är det studiedag på jobbet. Så dit är jag på väg nu, svinkallt ute -18 tror fan jag dör eller immigrerar tills varmare breddgrader! Detta så sjukt. Faluån har frusit ser jag just när jag tittar ut genom fönstret. Blä! Vår kom och värm oss kalla!

William är tillbaka i skolan idag, jag slutar 16:00 idag. Lång fredag men ändock fredag.

Bilden ovanför föreställer min frukost.

En tallrik med:
Turkisk yoghurt
Linfrön
Pumpakärnor
Solrosfrön
Havregryn

En skål med:
Blåbär
Jordgubbar
Vispad grädde

Ett fat med:
Keso

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Frukost och studiedag.

  • 15 mars, 2013 at 22:10
   Permalink

   Louise – mamma till Elias – Var min telefon som skrev om ordet Keso hehe 😉

   Reply
 • 15 mars, 2013 at 13:28
  Permalink

  Håller helt med. Fy vad kallt, hoppas på lite mer värme innan valparna kommer. Har ni studiedag idag? Falun hade igår. Själv är jag sjuk, huvudvärk, och hemma från jobbet. Tänker att jag ska hinna fixa lite när jag ändå är hemma men orkar bara plocka eller torka i fem minuter i taget för att sedan ligga i soffan igen… Har inte tid att vara sjuk, har mycket att hinna med innan valpningen. Vill ju inte röja när valparna kommit för det kan ju störa… Jaja, hoppas du har en bra studiedag idag iaf. 😉

  Reply
  • 15 mars, 2013 at 22:12
   Permalink

   Ewa – Ja fy det är fruktansvärt 🙁 . Vill ha sommar nu! Hatar de här vädret. Hörde att Falun hade igår, i Falun var det idag. Krya på dig!

   Reply
 • 15 mars, 2013 at 13:42
  Permalink

  Tack va snäll du är 😀

  om ja kunde äta det där till frukost så hade jag varit nöjd. hur jag än försöker så har jag så svårt för just den måltiden. småklurigt..

  Reply
  • 15 mars, 2013 at 22:13
   Permalink

   Nina – Jag har precis börjat lära mig äta frukost för första gången någonsin.

   Reply
 • 15 mars, 2013 at 21:08
  Permalink

  ja fy vilken kyla det har varit.. vi hade -21 här imorse, usch!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: