Sitter på bussen mot fredag och jobb. Underbart! Älskar fredagar, ska ha ett utvecklingssamtal idag, mentor på besök, och fredagar brukar alltid gå väldigt fort. Innan man vet ordet av så är fredagen över, det är härligt med fredagar lugn, helg och man har gjort en vecka som man kan vara nöjd med. Tid för att andas och leva. Sen blir man ju på riktigt ledig idag också, rent spontant så blev det ju mest stressig tid för mig igår.
Hoppas ni får en fin tanka luft fredag!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: