Något jag ofta reagerar på när någon skriver till mig är nu är vi på banan igen. Jag har för vana att läsa nu är vi på BANAN (frukten) igen. Det är som min hjärna fastnat i den grejen. Skitjobbigt när någon skriver, vi har just åkt ut på banan för då får jag en funderingen i någon sekund? Va fan har de åkt ut på en banan?!
Hmm, jag fick lov att delge detta jag har extremt trög och tråkig hjärna idag.

Det finns ju ganska många ord så där som man ibland kan haka upp sig på, eller i alla fall jag. Som när man i korsord fått ordet plåttermos hur det helt plötsligt läses ut i hjärnan som PLÅTTERmos?! Innan man inser att va fan de menar PLÅTTERMOS! Inte PLÅTTERmos vad nu de skulle vara?! Jag är ingen direkt korsordsfan, jag suger på korsord. Jag må vara lärare men vidare allmänbildad är jag inte på vissa saker i alla fall. Det finns däremot saker jag har råkoll på och verkligen kan memorera och tala om för någon annan i detalj efteråt, men sedan vissa saker kommer min hjärna helt enkelt inte ihåg antar att det beror på vad man finner roligt och tråkigt…

William sover och jag sitter här, ska snart lägga mig jag med. Det var den söndagen och lediga dag det. Imorgon ska jag jobba till 16:00 och efteråt åka hem till Björn för att äta där. Tänkte försöka fixa på balkongen snart också, den är i behov av blommor så ska försöka ta mig tiden att köpa några.
Stör dock ihjäl mig på grannarna som har gjort till vana att fimpa på min balkong, jag går nästintill upp i atomer och ser hämndbilder framför mig. Ge fan i att fimpa på min balle!

 

För att fokusera på något positivt får ni dessa fina vårbilder av mig, som syns här där jag bor. Favoritblomman Gullviva så klart, det är som att hjärtat slår volter när Gullvivorna tittar upp. Så vackra och så mycket barndom det bara kan bli.

002

 

003

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: