Orkade inte skriva något igår. Var så trött när jag kom hem, och stannade och pratade med min underbara granne som passade William en stund medan jag var på AP och Björn sprang blodomloppet i Borlänge. Helt underbart att ha bra grannar så man kan ställa upp för varandra, sen är William bästis med sonen i deras familj så det gör ju sitt de också.

Annars är det då tisdag och då jag jobbade lång dag igår kör jag en kortare dag idag.

På tal om något annat tycker jag fiskmåsar för så jävla äckliga! Jag är rent av rädd för dem, de lägger ju ägg nu och blir aggressiva och vart man än befinner sig så är det där och attackerar! Ryser!

Nu kommer bussen. Ha en fin dag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: