Vab – Sjukt barn.

William har legat hela natten och gnytt över ont i magen och i morse sa han det igen, inga kräkor men ont i magen. Kände spontant att det här kommer leda till att William inte är frisk senare under dagen och jag då får lov att åka från Borlänge hem om de ringer för Williams skola, sen varför ta med sjuka barn? Jag gillar inte sånt, jag har kommit så långt att jag vet att ont i magen ofta leder till något annat mindre trevligt. William har nämligen bara ont i magen när han är magsjuk så, ja jag tog det säkra före det osäkra idag.

Blir vab idag alltså, dåligt samvete gentemot jobbet och man slits mellan sitt jobb och sitt “jobb” som mamma. Ändå är föräldraskapet från min sida viktigast så min son hamnar så klart i fokus med en känsla av att vilja dela sig i två.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Vab – Sjukt barn.

 • 27 maj, 2013 at 08:59
  Permalink

  Känner igen det där, men att ha dåligt samvete och sitt ansvar för sitt jobb. Jag hade turen att mina barn inte var sjuka så ofta. Löjligt nu när man tänker efter nu. Barnen är ju trots allt viktigare än sitt arbete.

  Reply
  • 30 maj, 2013 at 21:54
   Permalink

   Nett – Visst är det så, tur dock att när man återvänder inser man att man inte alls behövt ha sådan ångest egentligen :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: