Känns tungt med tisdag, men blir bra dagarna går fortare än man räknat med. William befinner sig i skolan då han inte kräktes något och i natt han han sovit bra, får se skulle det vara något så ringer de väl men min magkänsla känns som det är okej idag faktiskt. Magkänslan är ändå en ganska stark sak, får väl se vad dagen ska ge annars. Nu åker jag mot jobb, volym och saga står på schemat för eleverna och jag ska på mentorsamtal och sedan är det A-lag.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: