Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Hej onsdag.

20130529-064929.jpg

Hu! Denna dag känns lång. Först vanligt jobb, sedan i väg för att redovisa mitt pim 4 arbete och efter det ska jag tillbaka till jobbet för att ha drakfest med eleverna och deras föräldrar.

Skönt dock att detta är sista kvällsaktiviteten med jobbet för denna termin. Hela maj har jag haft någonting varje vecka jag känner att jag ser fram emot att jobba vanligt nu de sista dagarna av terminen.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa