20130529-064929.jpg

Hu! Denna dag känns lång. Först vanligt jobb, sedan i väg för att redovisa mitt pim 4 arbete och efter det ska jag tillbaka till jobbet för att ha drakfest med eleverna och deras föräldrar.

Skönt dock att detta är sista kvällsaktiviteten med jobbet för denna termin. Hela maj har jag haft någonting varje vecka jag känner att jag ser fram emot att jobba vanligt nu de sista dagarna av terminen.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: