Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Tisdag.

Tisdag idag då, William är fortfarande sjuk så han blir hemma imorgon med. Vi kör varannan dag så jag tar dagen imorgon då. Får väl se hur hur han blir tills på torsdag, han hostar väldigt mycket så.

Annars har dagen gått fort, åkte till Björn efter jobbet idag. När vi åkte hemåt så lagade jag i ordning tacopaj vilket blev jättegott. Nu ska jag titta på lite Mistresses och Under the dome, imorgon ringer blodcentralen också det är tydligen dags att lämna blod igen.

 

Hoppas ni har en fin kväll!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa