Dansar bara när jag är full.

Gaga!!! Har brist på rubriker och brist på motivation. Tur att det är fredag så man kanske kan ladda upp batterierna i kroppen. Är trött, har ont i halsen och är seg. Tycks i alla fall vara sol bakom dimman. Blir perfekt för helgen, ska till Siba och köpa mig dammsugarpåsar efter jobbet.

Helg om ett par timmar. Räknar ner!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Dansar bara när jag är full.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: