Onsdag.

Onsdag då, mitten av arbetsveckan. Lika många dagar på båda sidorna två avverkade och två att ta sig igenom. Onsdag!

Var kallt imorse ganska intressant väder, ganska varmt för att vara november men eftersom min kropp är lite speciell är jag som mest allergisk när det är blött som nu. Rinner kroniskt ur ögat på mig, är uppsvälld och det ser inte snyggt ut!

Jobba idag då, ser framemot helgen när jag tänkte njuta av att vara mamma och göra roliga saker med William.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Onsdag.

 • 13 november, 2013 at 07:58
  Permalink

  Fy då,låter besvärligt med sådan allergi 🙁 Krya på dig!

  Reply
 • 13 november, 2013 at 11:04
  Permalink

  Jag har lagt in om ledighet nästa vecka, får svar på detta när jag kommer till jobbet inatt. Kan behövas när är så trött som jag är nu.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: