Mot torsdag och jobb.

20131114-064922.jpg

Igår efter jobbet mötte jag Anna på Ikea och där gick vi och kikade. Jag handlade inget, men kollade och eftersom det var första gången där för mig vill jag säga att det var riktigt bra där. Skönt också att gå vid 16-17 på en onsdag för mindre folk på Ikea har jag aldrig varit med om och de gillades skarpt!

Vi åkte hem till mig efteråt och pratade och skrattade. Sen var klockan plötsligt sent, skitkul att umgås en stund. Anna kommer sova över hos mig inatt också.

Nu blir det att jobba, med allt vad de innebär.

20131114-064903.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Mot torsdag och jobb.

 • 14 november, 2013 at 17:41
  Permalink

  Skulle nog shoppa ihjäl ekonomin om nån släppte lös mig på ikea 😀

  Reply
  • 15 november, 2013 at 22:05
   Permalink

   Camilla – Hehe, blir ju lätt så annars men just nu känner jag för att spara inför julen :).

   Reply
 • 14 november, 2013 at 20:19
  Permalink

  Alltid kul att bara gå och kolla med 🙂 Hoppas att du har haft en bra jobbdag idag!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: