Måndag.

Står och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet. Solen är varm idag, underbart! Efter så mycket mörker så behövs sol! Jag känner mig inte direkt bortskämd efter denna långa mörka vinter. Nu hoppas jag på fortsatt finväder! Ha en härlig måndag på er!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

3 thoughts on “Måndag.

 • 14 april, 2014 at 11:29
  Permalink

  Det är underbart när vårsolen värmer!

  Reply
 • 14 april, 2014 at 12:45
  Permalink

  Ja, mer sol och värme till oss! Nu behöver vi få ladda oss med lite solenergi 😀

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: