IMG_3111.JPG

William och bokgranen.

Idag var det bokgransplundring på biblioteket här i stan. Något jag uppmärksammade på deras fb-sida som jag gillat. Tycker det är underbart när biblioteket gör såna här saker. Så jag, William och våra underbara grannar gick dit. Barnen dansade långdans runt på biblioteket och det sjöngs sånger och var helhärligt.

IMG_3112.JPGLångdans igenom stadsbiblioteket här i Falun.

Efteråt var det dags för bokgransplundring och där blev vi fast. Barnen däremot passade på att fika. Först tänkte jag att man skulle ta en bok men insåg sedan att vi var så få där och jag hörde att bibliotekarierna pratade efteråt om vad de skulle göra med återstående böcker som blev kvar. Jag fick med mig massor hem och känner samtidig att det är tråkigt att inte fler kom dit! Det var ju jättetrevligt! Här är i alla fall böckerna jag fick med mig hem! Några till William och några till mig, tänkte även att vissa kan användas i mitt yrke.

IMG_3114.JPGDessa böcker fick följa med mig hem.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: