Allt vi får är smutsiga skor.

Det här vädret! Jag tror jag får spunk. Det ska antydas vara sommar, men det är mer som tidig var eller höst. Jag gillar inte blött väder, dels så betyder det blöta att man får byta kläder oftare och dels betyder det skor som är rejält skitiga. Det gillas inte alls, jag bokstavligt talat hatar skitiga skor. Så ska man försöka göra dem fina igen med de lilla utbudet med rengöring man har hemma och seriöst, det blir aldrig till hundra procent bra, inte för min del åtminstone. Vi var ju ute på cruising och Björn vann pris, när vi skulle ur bilen var det rejält med lera och mina skor ser ut därefter, så i ren panik googlade jag runt på rengöring för skorna och hittade en sida som säljer skoputsmaskiner, säga vad man vill om maskiner men jag hade gärna köpt mig en skoputsmaskin från esfo.se det kostar en del absolut, men eftersom jag känner ett ganska stort motstånd inombords till att rengöra mina skor idag, hade denna maskin varit guldvärd. Tänk själv att slippa slita med saken själv och låta en maskin göra jobbet åt dig. Jag gillar maskiner, maskiner underlättar vardagen och sånt gillar jag. Allt extra jobb är inte alls något jag föredrar, hur känner ni? Skulle ni också kunna köpa en skoputsmaskin?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: