Storm i Dalarna och Synsam Falun.

010Bild ifrån den 22 maj, middag med jobbet den kvällen.

Idag är det storm, läste på DT.se att det tydligen blåst omkull massor med träd. Det var nästan lite läskigt att gå ut, varma vindar men den hugger riktigt tag när man går. William är med fritids och spelar minigolf och jag passade på att gå till Synsam för återkontroll av linserna och beställde nya på synsam.se det skiljer 110 kr mellan webben och butiken och jag valde därmed att beställa, jag tror även att det kommer kännas skönt när de istället för att hämtas i butiken kommer hem istället. Det här bli intressant att testa, gillar jag inte beställningen via nätet är det ju bara att gå till butiken igen i framtiden.

Jag passade även på att kika på stan, men hittade inte något till Björn. Det är så svårt att handla tycker jag, får väl se om jag hittar på något.

Ikväll ska Björn bjuda på middag i alla fall, så vi åker dit om en stund. William ska på sista orienteringen för denna säsong, så Björn skulle laga mat medan William var där.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Storm i Dalarna och Synsam Falun.

 • 1 juni, 2015 at 15:58
  Permalink

  Alltså, tack! Du påminde mig om att jag måste fixa linser också!! Vad kostar en synundersökning?

  Reply
  • 1 juni, 2015 at 16:07
   Permalink

   sandora – Jag betalde 550 för en månad sedan, denna gång var det återkontroll och då är det gratis :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: