Semester 2015!!!

004

Äntligen, nu har jag semester. I 8 härliga veckor framöver ska jag försöka att läsa böcker, umgås med William, ta hand om mig själv. Besöka biblioteket ska jag också göra, jag och William har även som lite tradition att gå till subway och äta tillsammans en gång varje lov så det ska vi självklart göra igen. Det blir säkert något biobesök också, och massor med tid för annat härligt. Nu ska jag verkligen ladda upp mig och finna ro inför hösten.

Denna dag på jobbet har bestått av att göra klart det sista med detta läsår, och när jag kom hem idag så gick jag och William till Björn som bjöd på en jättegod soppa. Helt perfekt middag.
Imorgon ska jag ut och äta med jobbet vilket även det ska bli trevligt. Man behöver verkligen såna är stunder då och då.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: