Dark Mode Off / On
Reklam

Att åka i väg och pigga upp själ och kropp.

Inlägget är ett samarbete.

Jag är så trött, rent utmattad. Det är så mycket just nu som händer och sker och när jag försöker att sortera alla tankar är det som kaos inne i huvudet. Jag längtar efter att få detta att bli rutiner och mer struktur. Det är inte bara William som jag måste ha full koll på utan det är även jobbet, det där känns vissa dagar som ett stort lock som pressar mig neråt, och som jag får pusha uppåt. Två sidor och hela tiden kriga emot dessa, båda kommer att lugna ner sig det vet jag men det känns jobbigt ändå. Så kom jag i kontakt med Åkerblads som har både, restaurang, spa och hotell. Det kändes helt plötsligt som att det är vad min kropp och själv behöver en lugn stund på SPA där kroppen får mjukas upp och själen får andas ut. Jag kanske borde unna mig den saken, kanske borde jag ta och åka i väg runt jullovet. Jag tänker att vid jullovet är allt detta kanske lite lugnare och kroppen kanske kan behöva pusta ut då. Jag önskar, hoppas och vill. För min skull och för att orka. Just nu är jag så trött, tröttare än jag ens kunnat föreställa mig.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: