Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Jag kan göra allting själv, verktygshandlarn.se

Inlägget är ett samarbete.

Känner ni någonsin så att om ni ska få någonting gjort måste ni göra det själva? Jag bor i lägenhet men vissa saker måste man ändå göra om själv, det kan vara det jag just nu står inför att såga av en rullgardinsstång så att de får plats i mitt sovrumsfönster. Självklart känns det lite bittert stundvis. Jag köpte den i somras och den är fortfarande inte på plats. Detta beror helt enkelt på att jag inte äger någon sticksåg… Jag får helt enkelt se när jag får tag i någon har jag tänkt, men igår när min blomkruka for ner i golvet kände jag hur jag fick nog. Jag orkar inte dra för gardinerna varje dag! Något måste göras, så jag hamnade på verktygshandlarn.se som då erbjuder precis det jag är ute efter. Maskinen jag funderar på är en Sticksåg One och är således den enklaste och billigaste varianten. Med tanke på att jag förmodligen inte kommer behöva använda den allt för ofta känns den helt okej och i den prisklass jag är villig att betala för. Det här kan ju bli bra, jag är trött på att dra i gardinerna varje morgon något måste hända innan jag blir tokig, så inom snart framtid ska min rullgardin vara på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa