047

Nervös, känslorna hoppar runt. Jag skrev om min ångest förra helgen och jag känner av den ganska rejält just nu. Trots detta ska jag klara det här. Jag ska komma till Stockholm och jag SKA börja doulautbildningen. Jag har klarat små mål hela tiden, första målet var att få avgångsbetyg från gymnasiet. Det läste jag på distans och klarade mig igenom, det andra var att börja på högskolan Dalarna. Varje seminarium som inte var på distans var fruktansvärt men jag klarade det, nu är det nästa milstolpe att göra detta. Ganska långt ifrån hemmaplan, i en stad jag inte hittar i och jag ska klara detta. Två dagar och nya människor. Ångesten kommer pulsera runt i min kropp imorgon men jag ska klara det.

Jag ska klara det här på precis samma sätt som jag klarade av att fika ensam på Ikea i våras, eller alla små saker jag kämpat mig fram på hela detta år. Nu ska jag fixa detta, jag ska våga och vinna! Jag ska tro på mig själv och jag hoppas att när jag kommit hem från denna helg ska jag känna mig peppad och glädjefylld.

Våga för att VINNA. Vinna för att våga vinna, jag ska göra detta hur ångestfyllt det än känns.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: