En kopp med te och glass på McDonalds.

Träffade Lisa här på kvällen, vi drack lite te hos mig och pratade massor. Så trevligt att umgås och rensa tankar på saker tycker jag. Efteråt åkte vi till Mcdonalds och åt lite glass. Helt perfekt slut på den här dagen. Jag har snorat hela kvällen, får hoppas det är ett tecken på att allt är på väg ut. Jag tycker allmänt synd om mig själv när jag är förkyld. Antar att det kan verka barnsligt men ibland anser jag nog att man får vara lite barnslig och tycka synd om sig själv. Tycker det är en sån där sak som man saknar från att vara barn, när man låg nerbäddad hela dagen i soffan och glodde på tv och bara myste. Sånt är det ju inte alls samma enkelhet med idag som vuxen.

Tänkte bege mig mot sängen, är rätt trött och det ska bli skönt att sova och fånga morgondagen. Då står en promenad runt Tisken på schemat och det är himlans härligt det med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: