Igår på morgonen vaknade jag av halsont. Jag har lyckats med att pressa bort den här förkylningen ganska bra tycker jag så besvikelsen var ganska stor igår. Jag känner av bihålorna så klart, för mig är förkylning alltid förlikat med mer astma och bihåleinflammation. Numera är jag så vad detta vid den här delen av året att jag sällan söker hjälp. Förr om åren stod jag helt enkelt inte ut med bihålor som kändes som de skulle sprängas, eller astma som gjorde min andning ännu sämre. Numera är det medicinering för astman som får ökas och bihålorna kämpar jag ut med. Ibland lyckas jag inte dock, men jag försöker så gott det går. Man lär sig sin kropp, och hur den fungerar i det mesta.

Så dagen till ära dricker jag en kopp med te, jag tittar på datorn och väntar på att det ska komma hit ett gäng med glada grabbar snart som ska spela in film tillsammans.
Igår kom brorsan hit och bjöd på tacos, jag hade också köpt tillbehör så var väl kanske “knytis”. Vi åt chips och drack något så spännande som läsk, jag dricker sällan läsk men igår var jag sugen. Kanske var precis vad min kropp behövde just då, för att få energi. Så läsk och chips och några avsnitt av How i met your mother.

Jag måste få poängtera att den här hösten känns riktigt rolig, det är så mycket jag ser framemot, och jag ska även försöka ta helgerna till att fotografera hösten. Den här tiden färgas ju vårt land så otroligt vackert!

030

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: