Dark Mode Off / On
Akvarium

Min lilla dag, i bilder.

Idag planerade jag i massor. Jag letade pyssel till halloween och drack även en del kaffe. Kollade min arbetsplats och insåg att den ser helt okej ut, om en något steril. Jag är en sån där dryg pedantisk människa som trivs bäst när allt är städat.


Efter jobbet åkte jag hemåt. Städade åt grodorna och William kom hen med nybakade kolakakor! Alltså jag dör en smula! Helt underbart med barn i hemkunskapsålder!

Efter kakätandet ringde Lisa, vi pratade en stund och William drog på bas. Lisa smsade så vi åkte till max och käkade glass. Skönt med tid att snacka skit på, jag gillar det med Lisa, vi är oss själva och sånt är underbart.

När jag kom var grodorna i full gång med att skapa nya grodor! Dem kväkte som sjutton i förrgår så anar varför! Som den fotograf och diula jag är fotograferade jag dem.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: