Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
My little pony

My litte pony – Show stable, Baby Bonnet School of dance samt Boutique Stable.

 

 

009

Idag köpte jag flera hus och flera Ponys av samma tjej som jag handlade senast, jättefina hus och ponnysarna var i så perfekt skick. Jag tänkte dela upp detta i två inlägg så det ena är detta med husen och alla My little Ponys jag köpt samlade och sedan får ni dem i ett nytt inlägg efteråt. Jag är så nöjd, nu saknas bara Drömslottet. Drömslottet fick jag som barn, tyvärr har flera år av lek förstört det totalt så det slängdes på tippen. Jag önskar att jag någon gång får tag på de slottet så att jag kan ha det igen. Men tills dess har jag nu alla de hus jag drömde om som barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.