001

Det var tipspromenad runt gruvan idag som Lions här i Falun anordnar, så hela familjen begav sig ut på en promenad tillsammans med Björns mamma, hennes karl samt hans mamma, Björn syster och Björns pappa. Vi gick runt i det fina höstvädret och jag hostade lungorna ur mig på kuppen och var helt tokförkyld. Jag trodde i min enfald att lite luft skulle rensa ur min förkylning men det hela gjorde saken ännu värre. Det ogillas så klart, jag avskyr verkligen förkylningar.

Efter promenaden åkte vi till Sibylla och åt lunch och sedan åkte jag hem medan Björn och William drog till Kniva och plockade svamp. Jag la mig och kurerade mig i soffan och frös som sjutton. Nu hoppas jag bara på att detta lättar upp under natten, jag avskyr verkligen att vara sjuk som sagt. Bitterheten råder inga gränser.

Här har jag i alla fall några fotografier från idag.

003

004

005

006

007

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa