My little pony G1 – Baby Glory och Highflier

018

Jag har Baby Glory från min barndom, men hon är inte alls i lika bra skick som
denna. Så glad att jag fick tag på henne!

019Highflier, jag älskar dessa fladderponys. Jag har fått ihop
en hel del och just dessa är sådana som fanns runt mig som bar
men som jag inte hade alla av så klart. Dem är så små och nätta
man är nästan rädd för att ens bära dem, så fina är dem.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “My little pony G1 – Baby Glory och Highflier

 • 28 september, 2015 at 22:26
  Permalink

  Åh vad fina dem är! Jag hade några stycken när jag var liten och Alice har några, nu blev jag nästan sugen att köpa i julklapp åt henne. 🙂

  Reply
  • 29 september, 2015 at 13:10
   Permalink

   Visst är dem 😀 . Jag älskar att samla blir så himlans glad varje gång jag får tag på nya :D.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: