Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
My little pony

My little pony G1 – Sea ponie Water Lily, Sunbrust, Peachy och Tiddly Winks.

020

Helt ärligt hade jag aldrig sett Sunbrust tidigare, han är tydligen en Mountain pony.
Jättefin verkligen, när jag var barn var jag inte så imponerad av pojkponys den saken
inte alls den samma idag då jag tycker att dem är jättefina.

021

Peachy till vänster, hon är en klassisk pony som är i väldans fint skick!

016

Den rosa Baby Ponyn i mitten är en Tiddly Winks, hon ingår i huset Lullabye Nursery och
jag har henne sedan jag var barn. Dock har min tappat svansen så blev väldigt glad över henne!

022
Och så sist men inte minst. En Sea pony Water Lily jättefint skick
och hon var så välkommen in i mitt hem hon med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa