My little pony G1 – Sea ponie Water Lily, Sunbrust, Peachy och Tiddly Winks.

020

Helt ärligt hade jag aldrig sett Sunbrust tidigare, han är tydligen en Mountain pony.
Jättefin verkligen, när jag var barn var jag inte så imponerad av pojkponys den saken
inte alls den samma idag då jag tycker att dem är jättefina.

021

Peachy till vänster, hon är en klassisk pony som är i väldans fint skick!

016

Den rosa Baby Ponyn i mitten är en Tiddly Winks, hon ingår i huset Lullabye Nursery och
jag har henne sedan jag var barn. Dock har min tappat svansen så blev väldigt glad över henne!

022
Och så sist men inte minst. En Sea pony Water Lily jättefint skick
och hon var så välkommen in i mitt hem hon med!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: