Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Astmaanfall.

  
Bild ifrån förra veckan. 

Fick ett astmaanfall imorse, jag mådde dåligt hela natten men insåg nog inte vad som var på gång. Är helt slut idag, så har druckit och haft i mig massor med mediciner. Orkar knappt röra mig så idag är jag dålig, läskigt med anfall också. Det var 2008 jag hade det senast. 

8 Comments

  1. låter inte roligt alls:/

    sv; inte jag heller, man mår nog inte riktigt bra om man känner att man måste trycka ner andra på nätet..it is what it is !
    tack! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: