Recension av hårvård av märket Integro. 

 

009Jag har nu testat märket Integro som jag fick äran att prova genom Nordicfeel.se.

Jag vill påminna er om att detta är min åsikt och den är ärlig, jag vill även poängtera att åsikter alltid går isär och att din upplevse kan vara helt annan än min.

Först intrycket redan i duschen var; Oj så starkt parfymerad schampot är. Jag slogs av en doft av kanel och äpplen. Tog en klick med schampo i handen i den storlek jag brukar ta men det räckte inte. Jag fick alltså ha i ännu mer schampoo. Det löddrade knappt och jag kände mest en stark kaneldoft i hela badrummet. Sköljde ur schampot och håret kändes så torrt på en gång. Testade då balsamet som gjorde håret ännu mera torrt. Balsamet hade inte samma starka doft, men medan jag hade balsamet i håret började det klia, det var snart 3 år sedan jag hade klåda i hårbotten så jag reagerade. Fortsatte med oljan, och det blev inte bättre. Kändes som håret var totalt utan fukt. Lät oljan sitta i så länge som det och sköljde ur. Har låtit håret självtorka och håret känns strävt och doftar väldigt starkt.

Jag fortsatte sedan att använda serien för att se om min åsikt förändrades. Men min upplevelse är att håret blev väldigt torrt av just den här hårvårdsserien. Ett plus är dock att man luktar väldigt gott i håret, lite pepparkaka. Nu är mitt hår väldigt tunt naturligt och därmed har jag funderat om det är en anledning till att just mitt hår inte funkade för dessa.

William har också testat denna serie och på honom är det ett helt annat resultat. William har tjockare hårstrån än mig så det kan bero på det? Jag tror nämligen att håret reagerar olika beroende på vilket typ av hår man har.

Spontant känner jag inte att jag kommer använda mig av Integro igen, mitt hår mår inte bra av detta. Kom dock ihåg att våra hår är olika, mitt hår mår bäst av hårvård utan parabener, silikon och parfym. Men för er vara hår inte påverkas tror jag säkert att upplevelsen av Integro är bättre än min. Tråkigt är det förstås, flaskorna är verkligen lyxiga och när dem är i badrummet känns dem som man befinner sig i en film med bubbelbad, lyx och levande ljus.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

14 thoughts on “Recension av hårvård av märket Integro. 

 • 4 april, 2016 at 20:20
  Permalink

  Vad tråkigt att det fungerade så dåligt!

  Reply
  • 4 april, 2016 at 21:15
   Permalink

   Ja alltså det funkade bättre på William än på mig, så tror det är viktigt att testa själv :).

   Reply
 • 4 april, 2016 at 20:28
  Permalink

  Roligt att läsa vad du tyckte om det! 🙂

  Reply
 • 5 april, 2016 at 09:46
  Permalink

  Jo visst är det olika från person till person men kul att höra vad du tyckte! 🙂 kram 😀

  Reply
 • 5 april, 2016 at 20:07
  Permalink

  Tråkigt att testa produkter som inte är bra för håret, men det är ju bara genom att testa som man lär sig nytt! Bättre lycka nästa gång!

  Reply
 • 6 april, 2016 at 18:28
  Permalink

  Jättekul att läsa vad du tyckte om produkterna, men mindre kul att de inte var så bra 🙁

  Reply
  • 9 april, 2016 at 00:36
   Permalink

   Ja, hade ju helt klart varit kul om dem varit bättre för mig :). Men men :).

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: