Dark Mode Off / On
Läraryrket

Något mer om påsklovet. 


Jag körde ju på lördagen. Det var helt okej om så tröttsamt eftersom jag är trött och sover dåligt. Vad dock inte så att jag inte är uppmärksam! Skulle aldrig köra om jag skulle känna behovet av att sova. Tycker sånt är helt galet! Är som att vara full och köra inte okej på en fläck!

I onsdags var jag och William på bio. Vi såg nya Superman V Batman. Den var helt okej, jag är inte så stort fan av just Batman men gillade filmen ändå. Ben Affleck gjorde Batman riktigt bra, men hjälp så gammal han blivit! Jag minns när han var snyggingen man gillade i filmer som tonåring! Det ska bli spännande att se fortsättningen på denna film, gillade även att Wonder Women var med! Gillar starka kvinnliga karaktärer och lite övernaturliga filmer.

27 Comments

 1. Trötthet bakom ratten kräver lika(eller till och med mer!!) många dödsoffer som rattfyllerist =(… något som tyvärr inte uppmärksamma mer om! Ha en super TREVLIG VECKA nu tjejen, kramar!

 2. så fin du är och vad mysigt att gå på bio! 🙂

  sv; haha ja verkligen. jag älskar att kolla på såna här beauty hacks-videos 😀

 3. Du skriver så mycket Madde, så man hinner ju inte läsa alla inlägg 🙂

  Men, har han, Batmansnubben, blivit gammal så börjar du också kanske bli gammal 😉 haha

  SV: Jag vågade nästan inte heller se matchen kan jag säga, i synnerhet inte förlängningen, då var jag nervös som jag aldrig har varit tidigare 😛
  Han är en riktig supporter, din son… Kanske en blivande klackledare? 😉

  1. Haha är nog så! Grejen var att man tyckte han var snygg som 15-åring och då lär han nog ha varit runt 25 kanske. Blir skumt när man ser att dem blivit så mycket äldre ändå hehe.

 4. Har precis samma inställning som du när det kommer till körande! Så otroligt viktigt att man är pigg och allert.

  Vad mysigt att gå på bio! 😀

 5. Oh, man hade ju värsta förälskelsen i honom som tonåring som sagt. Om jag inte va yngre än det till o med, haha! Men har lite lust att se den. Dock älskar jag Batman, tycker att han är helt GRYM, men då ska det ju vara Christian Bale och ingen annan… morr!!
  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: