Cyklar runt i världen.


I fredags cyklade jag och William en sväng. Tog denna bild då, det finns något extra fint med gamla cyklar. Det känns som man får sväva fram på en del av en annan tid och stanna klockan en stund. 

Nu sitter jag däremot på bussen, här har någon rökt för det stinker rök. Fattar inte idioter som eller inne i bussen! Äckligt och ofräscht! Så ska man själv behöva känns stanken hela vägen man ska resa för att vissa tycker sånt här är okej… 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

56 thoughts on “Cyklar runt i världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: