Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony – Baby Firefly och Baby Quackers

img_2380

img_2379

Jag följde med Björn upp på DAKMARKNADEN på Lugnet, där hittade jag dessa två skönheter! Så himla fina båda två, dem bara låg där och väntade på att bli köpta 40 kronor för båda. Baby Qauckers har jag inte sedan tidigare men däremot Baby Firefly. Nu ska dessa ges lite kärlek och tvättning och sedan får dem flytta in tillsammans med mina andra My little ponys.

img_2378

img_2381

16 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: