IMG_7272

Jag känner att prioritet inte ligger på min blogg, med 79 obesvarade och olästa kommentarer får jag erkänna att mycket i mitt liv numera är ganska tufft. Dels har jag min depression eller jag utmattningssyndrom som ligger som ett moln över mig. Vissa dagar känns det som medicinen börjar hjälpa men så kommer det någon down och jag blir deppad och får ångest som så klart gör att jag inte vill gå ut. Sen drömmer jag om jobbet, och att jag har massor med krav på mig. Kanske detta kommer förändras när jag börjar må helt bra och det hoppas jag. För det är just kraven som är tuffast, sen är det magen som inte mår bra. Jag har ont och känner att den just nu hindrar mig från att leva. Det enda positiva är att medicinen i kombination med ont i magen gör att jag inte är hungrig och idag ställde jag mig på vågen och såg att jag tappat 2 kilo. Det var glädjande, mycket eftersom att jag gått upp sedan jag blev deprimerad så förhoppningsvis håller dessa kilon på att försvinna nu.

Det är jobbigt att må dåligt, att känna en stress inför livet och samtidigt ett krav på att bli frisk. För jag vill ju må bra och inte dåligt, det är som en berg och dalbana verkligen.

Jag antar att man får ta livet lite som det är just nu, och svara på kommentarer när man orkar. Jag såg klart på The OC igår, mycket bra serie och det var ju synd att jag aldrig såg den när den gick på tv. Oavsett var det ju bra att jag sett den nu då, för den var verkligen sevärd.

48 kommentarer

 1. Låt kommentarerna vara så länge, ta det när du Vill och Har orken<3
  Vi finns ju kvar här .. prioritera dig själv och ditt mående 🙂

  Vad bra att du hittat en serie och titta på, det är positivt.
  Tänk små kliv och var rädd om dig ..

  Känner så igen mig i det du skriver-du är inte ensam<3

  Varma kramar!

 2. Fokus ska alltid vara på välmående så det gör du helt rätt i.
  Usch, hemska drömmar med kraven. Klart det gör saker värre. Skönt ändå att mediciner hjälper vissa dagar, det visar ändå att du är på rätt väg. En dag i taget bara..

 3. Många kramar till dig! Det är som du säger, du får ta och svara när du orkar! Jag är säker på att folk förstår att det inte alltid hinns med. Det viktigaste är ju att det inte blir ännu ett krav!

 4. Å jag känner verkligen så med dig :(( Har inte heller varit inne på bloggen på ett tag men har läst om dig på instagram och jag hoppas verkligen du får (rätt) hjälp..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: