Det blev blåbär, hallon, banan och mango. Så himlans gott! Älskar frukt och till frukost är det rena energibomben.

Nu funderar jag på att ta mig en promenad en stund och sedan vid 12:00 kommer William hem. Skolan har utvecklingssamtalsdag idag så vi ska dit i eftermiddag. Jag mår lite dåligt av saken, alla måsten är tunga för mig men det blir bra efteråt.

Min läkare ringde för en stund sedan också, vi diskuterade hur jag mår psykiskt och min mage. Tydligen kan blindtarmen blossa upp inom ett år igen så får väl se hur det blir. Jag hoppas såklart på att slippa besvär! 

Relaterade etiketter:

26 kommentarer

  1. Många av det exotiska frukterna har säsong nu snart och all det härliga svenska Frukt&Bär som vi absolut skall ta vara på mer av är på G också <33… ännu en bra sak med hösten! Ta hand om dig, må din lycka vara med dig =)

  2. Inte för att skrämma dig men yngsta dottern blindtarm började djäklas.
    Sen kom o gick det flera grr under några månaders tid. Till sist tog de bort den :/

    Hoppas du slipper mer ont

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa