Jag har länge letat efter en ny mascara som är bra. Jag har testat flera men få faller mig i smaken. Så nu testade jag denna Idun minerals som jag köpte från Apoteket. Än så länge känns den bra men har också precis applicerat den så får se hur jag känner i eftermiddag. Om jag nu fått rätt information är denna ren från skit, parabener och sådant som jag undviker och jag har även kollat innehållet som ser rätt ut. Den ska vara bra för linsbärare och allergiker som jag är och så sist den ska inte ha testats på djur något jag hoppas stämmer.

Om allt detta är så bra som det låter, och mascaran faller mig i smaken kan det bli en ny favorit. Älskar att den är guldfärgad, det får mig att känna mig lite lyxig.

4 kommentarer

    1. Beror på, jag läste för ett tag sedan att linsbärare gärna ska ha mascara som är antingen vattenfast eller special för linsbärare då dessa inte smutsar ner linserna lika mycket. Hade aldrig hört om det tidigare, men tänkte då att det nog är smart :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: