Always kiss me goodnight – Lite kuddar till hemmet.

img_2634

Igår på City gross fyndade jag två vita kuddar till sängen. Den passade perfekt in där kände jag och nu har dem fått plats på var sida i sängen. Budskapet var så fint också, för visst är det så? En viktig sak att minnas varje kväll!

William fick nya fina gardiner i födelsedagspresent av sin mormor, och dessa satte jag precis upp på hans rum. Det blev jättebra, tanken är att köpa en ny säng åt William Stuva från Ikea så han får garderob, säng och skrivbord i ett. Väldigt praktiskt då hans rum inte är jättestort men kommer får mer yta när detta är gjort. Så det är ett projekt jag ska ta mig för. En annan sak jag vill är att köpa en stor grå matta och lägga i vardagsrummet. Det hade varit hur fint som helst med en matta i färgen grå där, men det får bli när det blir. Just nu är det inte så att ekonomin är den bästa, jag är ju sjukskriven.

Madeleine Stenberg

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.

Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

22 thoughts on “Always kiss me goodnight – Lite kuddar till hemmet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: