img_2634

Igår på City gross fyndade jag två vita kuddar till sängen. Den passade perfekt in där kände jag och nu har dem fått plats på var sida i sängen. Budskapet var så fint också, för visst är det så? En viktig sak att minnas varje kväll!

William fick nya fina gardiner i födelsedagspresent av sin mormor, och dessa satte jag precis upp på hans rum. Det blev jättebra, tanken är att köpa en ny säng åt William Stuva från Ikea så han får garderob, säng och skrivbord i ett. Väldigt praktiskt då hans rum inte är jättestort men kommer får mer yta när detta är gjort. Så det är ett projekt jag ska ta mig för. En annan sak jag vill är att köpa en stor grå matta och lägga i vardagsrummet. Det hade varit hur fint som helst med en matta i färgen grå där, men det får bli när det blir. Just nu är det inte så att ekonomin är den bästa, jag är ju sjukskriven.

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: