Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Besök från Orsa.

IMG_7677

Idag kom min mormor, min mamma och min morbror hit på besök. Min mamma skulle på läkarbesök på lasarettet här i stan så då passade min mormor på att följa med och hälsa på mig. Det var jättetrevligt, jag älskar verkligen att umgås med min mamma och mormor och blir väldigt glad av att träffa dem. Vi satt och pratade, fikade och skrattade i köket tillsammans. Strax efter 13:00 kom min bror hit och var med en stund han också, sedan stannade han här ett tag och följde sedan med till Ica Maxi och handlade lite innan han åkte hem.

Jag lagade middagen idag och efter maten så tog vi det lugnt tills Björn och jag åkte till City gross och handlade. Jag fick ångest efter vägen när vi åkte till City gross tror helt enkelt att det blev för mycket. Igår kalas och idag besök igen, hjärnan orkar inte riktigt så jag ska gå och lägga mig nu och förhoppningsvis sova skönt tills imorgon bitti. Imorgon har jag inget inbokat men på torsdag ska jag till företagshälsovården för första gången, jag är skitnervös inför den saken också. Det är helt enkelt en jobbig vecka för mig. Jag mår nämligen inte bra av att göra för mycket det känns att kroppen protesterar när det är för mycket runt mig. Jag blev ledsen och trött av sånt, och det är egentligen sånt här man bara ska klara på rutin. Tänker på jag ska klara saker som idag känns omöjliga, det är ju för att jag har en trötthet inombords men jag vet också att jag kommer framåt hela tiden. Men det är väl så här när man har utmattningssyndrom, varje liten enkel sak blir så himla jobbig efteråt.

Related Tags:

16 Comments

  1. Det är bara bra för hälsan att komma bort från en sådan destruktiv miljö som skolvärlden just nu är.Även om man som jag är långt från skolans värld kan man inte undgå att varje dag läsa om det kaos som råder.
    Du ser så fin och harmonisk ut så att komma bort från skolan har gjort dig gott.Nagellacket är riktigt fint!
    Fin dag tillönskas!

    1. Bilden är ifrån i somras ;). Men jag saknar mitt jobb, det finns så mycket fint med att arbeta som lärare också. Däremot är det alldeles för hög stress och press på lärare. Om vi fick göra vårat jobb skulle saker vara bättre. Idag är det alldeles för mycket annat som ska göras.

  2. Du är duktig som utmanar dig själv måste jag säga! Tråkigt dock att det känns så jobbigt.. Jag hoppas verkligen det vänder. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: