Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony – Magic Star och Sprinkles

img_2636Min lillebror fyndade dessa skönheter till mig idag. Jag har inte fått dem ännu, men så fort jag har dessa skönheter här hemma ska jag fixa till och sedan ska båda flytta in till min samling. Jag älskar verkligen dessa härliga hästar. Den Gula är Magic star, hon var med i filmerna som man kunde se på 90-talet. Sprinkles hade min lillasyster när jag växte upp, hon kom med en anka och när jag googlar verkar hon även haft ett vattenfall med sig tidigare. Det hade dock aldrig vi så misstänker att det var i originalkartongerna i USA. Hur fina är inte dessa juveler?

44 Comments

  1. Jag har den stegrande Magic Star deflocked! Hon är så himla fin. Jag samlar också, även om jag kanske lagt samlingen lite på hyllan.

  2. ja hade några st ponny hästar som liten jag minns att jag hade en gul och grön precis som din fast min hade en annanas och vi kallade den för annanas..hihi 😀

  3. Mennnn åååå undrar vart jag har mina från när jag var liten!!!? Måste hitta dem!
    Svar: Jamen eller hur visst är det så, varför skall man hålla på i onödan och ödsla någons energi..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: